Denně pro Vás vaříme z čerstvých surovin

 

 

 

 

 

Pondělí

26. 2. 2018

 

Slepičí vývar s těstovinou
Květáková polévka s rajčaty
Gulášovka

 

  1. Gratinovaný plátek z kuřete rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše
  2. Vepřová kýta na slanině s dušenou rýží
  3. Cuketové tousty s vařenými bramborami
  4. Krůtí prso dušené na víně s pohankou
  5. Italské těstoviny s kuřecím masem a bazalkou Tip šéfkuchaře!!!
  6. Zeleninový karbanátek se šťouchanými bramborami
     

 

 

 

 

Úterý

27. 2. 2018

Minestrone

Frankfurtská s bramborem

Gulášovka
 

  1. Vepřový kotlet na kapustě se slaninou, pečené brambory
  2. Stehenní závitek v anglické slanině na špenátu s vařenými bramborami Tip šéfkuchaře!!!
  3. Čočka na kyselo se sázeným vejcem, chléb
  4. Francouzské brambory, kyselý okurek
  5. Citronovo-mrkvové risotto s kousky čerstvého lososa
  6. Penne Arabiata
     

 

 

 

 

Středa
28. 2. 2018

Karotkový krém se zázvorem a sezamovým semínkem
Polévka z červené čočky

Gulášovka
 

  1. Kančí guláš se špekovým knedlíkem Tip šéfkuchaře!!!
  2. Kuřecí steak marinovaný v jogurtu se smaženými hranolkami
  3. Smažené rybí filé s vařeným bramborem
  4. Chilli con carne, chléb
  5. Domácí špenátové noky s ricottou
  6. Hříbkové risotto sypané parmezánem

 

 

 

 

 

Čtvrtek
1. 3. 2018

 

 

 

Domácí bramboračka
Hráškový krém
Gulášovka

 

  1. Kuřecí bramborový sendvič se zelným salátem
  2. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
  3. Špagety Bolognesse
  4. Vepřové dušené na salátě z červené řepy s vařenými bramborami Tip šéfkuchaře!!!
  5. Dýňové risotto s hovězím dušeným
  6. Zapečený lilek kozím sýrem s bazalkou a olivovým olejem
     

 

 

 

                           

Pátek

2. 3. 2018

 

 

Gulášovka
Zeleninová polévka
Hovězí vývar s kapáním

 

  1. Marinovaná povidlová žebra se zelným salátem, chléb Tip šéfkuchaře!!!
  2. Kuřecí plátek na žampionech s dušenou rýží
  3. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly
  4. Žampionová omeleta se šťouchanými bramborami
  5. Kuřecí prso na bazalkových špagetách Alio Olio
  6. Hovězí líčka na víně s pečenou bramborovou kaší